ZAZA Kitchen Kookworkshop voor Kids

 
 
KOOKWORKSHOP VOOR KIDS
De kookworkshops van ZAZA Kitchen voegen een creatief en leerzaam element toe aan gezonde en bewuste activiteiten voor de kids. 
 
We weten dat voor sommige kinderen eten van groente, fruit en andere gezonde producten een uitdaging kan zijn. Daarom maken we het eten leuk door samen te koken op locatie onder leiding van ZAZA Kitchen's chef. We koken niet allleen samen, maar we eten na afloop gezamelijk de zelf gemaakte gerechten op.
 
 
BETERE EETGEWOONTES
Door dit hele proces heen leren we op een interactieve en creatieve manier de kinderen ook van alles over de producten, verse kruiden en herkomst van (onbekende) groenten en fruitsoorten. Als kinderen zelf hun eten hebben klaargemaakt en precies weten wat erin zit, zijn ze eerder geneigd het op te eten. 

 

 
TEAMWORK
Geduld, goed luisteren, instructies opvolgen, overleggen en goed uitvoeren. Al deze elementen komen op verschillende manieren naar voren in de workshops. De kinderen leren als team met elkaar taken te verdelen. Wie doet wat op welk moment.
 
 
MOTORIEK
Snijden, kloppen, roeren, pellen, kneden; Met al deze handelingen stimuleren wij de motoriek. Daarnaast leren de kinderen meten, tellen en afwegen. Ook stimuleer je de taalvaardigheid door te beschrijven hoe bijvoorbeeld verse kruiden eruit zien, aanvoelen en smaken.

 

 
WORKSHOP INPLANNEN
ZAZA Kitchen biedt naast een leuke workshop voor de kids ook, keuken gerei, apparatuur, ingredienten, een topchef en workshop begeleiders.
Het enige wat je zelf regelt is de locatie.
Klik op de onderstaande knop om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in met al je wensen, behoefte en ideeen. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.