ZAZA Kitchen Kookworkshop voor Volwassenen

 
 
KOOKWORKSHOP VOOR VOLWASSENEN
De ZAZA Kitchen Kookworkshop is altijd een creatieve manier voor een gezellig bedrijfsuitje of avondje met je teamleden of vrienden. 

 

Elke workshop wordt op maat gemaakt en begeleid door de chef van ZAZA Kitchen. Wij leren je niet alleen koken. Je krijgt ook achtergrondinformatie over de wereldseproducten en verse kruiden waar je mee werkt.

ZAZA Kitchen heeft een ruim assortiment aan kookworkshops voor zowel beginners en gevorderden.

 
 
VERSCHILLENDE KEUKENS
ZAZA Kitchen biedt je een tour door verschillende keukens van over de hele wereld. Met meerdere mensen in een groep houden we rekening met een brede smaak en een gematigde culinaire kennis van de deelnemers.

 

 
KOOKTECHNIEKEN
Alle basis kooktechnieken worden kort maar bondig uitgelegd, maar de focus ligt op het samen koken en plezier hebben in het koken. Uiteraard kunnen de chefs meer specifieke culinaire vragen beantwoorden gedurende de workshop. In deze kookworkshop kan iedereen wel iets vinden wat ze aanspreekt of lekker vinden.
 
 
 
 
TEAMWORK
Geduld, goed luisteren, instructies opvolgen, overleggen en goed uitvoeren. Al deze elementen komen op verschillende manieren naar voren in de workshops. Gedurende de workshop leer je als team elkaar kennen op een andere manier en in een andere omgeving. Wie doet wat op welk moment.
 
 
 
 
WORKSHOP INPLANNEN
ZAZA Kitchen biedt naast een leuke workshop ook, keuken gerei, apparatuur, ingredienten, een topchef en workshop begeleiders.
Het enige wat je zelf regelt is de locatie.
Klik op de onderstaande knop om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Vul het formulier zo volledig mogelijk in met al je wensen, behoefte en ideeen.
Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden door te nemen.